Dingen om rekening mee te houden bij het uitzoeken van jouw trouwschoenen

Wanneer je gaat trouwen wil je natuurlijk niet dat je trouwt met lelijke schoenen óf dat je schoenen niet lekker zitten. Hierdoor is het belangrijk dat je niet de eerste schoenen die je tegenkomt direct koopt. Er zijn verschillende punten waarmee je rekening moet houden wanneer je op zoek gaat naar de schoenen voor jouw ultieme dag. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Door alle drukte tijdens jouw trouwperiode, kan het zijn dat je soms wel iets vergeet. Hierdoor helpen wij je een handje door je uit te leggen waarop je moet letten tijdens het uitzoeken van jouw trouwschoenen! 
2022-04-19

Welke rol speelt jouw trouwjurk hierin?

Het kan zijn dat je er nog niet veel over hebt nagedacht omdat deze schoenen toch niet te zien zijn onder jouw trouwjurk. Niets is minder waar, de trouwschoenen zijn te zien wanneer je gaat zitten en wanneer de jurk opgetild wordt wanneer jij je verplaatst. Hierdoor kan het gek zijn als je geen aandacht hebt gegeven aan jouw schoenkeuze voor de bruiloft. Blijf ook op de hoogte van de laatste trends om met de leukste combinaties te komen.

Het is dus belangrijk dat je eerst weet welke trouwjurk je wilt voordat je gaat kijken voor jouw trouwschoenen. Zo kun je goed afstemmen welke schoenen bij jouw jurk passen en hoe jouw schoenen en jurk het beste tot hun recht kunnen komen op jouw bruiloft!

Ga je voor hoge hakken of niet? 

Vaak wordt er gedacht aan hoge hakken wanneer mensen het hebben over trouwschoenen maar is dit nog steeds het geval? Bij de trouwschoenen voor dames, zijn hakken erg populair. Echter, zijn ook veel vrouwen bang dat ze er niet de hele dag op kunnen lopen. Hierdoor is het belangrijk om een afweging te maken. Zo kan het zijn dat je kiest voor een iets bredere hak of dat je kiest voor een extra set platte schoenen om te wisselen. Zo kun je jouw voeten ontlasten gedurende de dag. 

Ben je ook dol op haar accessoires? Lees in deze blog de leukste 6 tips voor je haar accessoires.

De rol van jouw trouwlocatie op je schoenen

De factor die een grote invloed heeft op jouw trouwschoenen, is de trouwlocatie. Je wilt natuurlijk niet dat je in een bos of op het strand moet rondlopen en dansen met naaldhakken. Dit zal niet prettig zijn tijdens de bruiloft. Hierdoor is het belangrijk om de schoenkeuze aan te passen aan de locatie waar je trouwt. Zo kan het zijn dat je voor een iets bredere hak kiest wanneer je trouwt in de buitenlucht. Of dat je kiest voor platte  schoenen wanneer het plaatsvindt op het strand. 

Wil je meer informatie over hoe je de perfecte hak kiest voor jou? Lees dan onze blog over de perfecte bruidsschoen voor jou!

Conclusie

Je bent nu klaar om de schoenen voor de mooiste dag van jouw leven te kiezen. Zorg dat je weet hoe je trouwjurk eruit ziet en welke schoenen hier goed bij kunnen staan. Daarnaast is het belangrijk dat je een keuze maakt tussen hoge hakken, bredere hakken of platte trouwschoenen. Zo voorkom je dat je last van je voeten krijgt tijdens de bruiloft. Als laatste is het belangrijk dat je jouw schoenen afstemt op de locatie waar je trouwt. Je wilt natuurlijk niet dat je steeds wegzakt met de hakken in het zand.

Lees hier meer blogs over vrouwen fashion!

Uw advertentie hier?