De 6 leukste haar accessoires

Anno 2021 is hét jaar waarin we weer eens gek gaan doen met onze lokken. En nee, deze keer is het niet zo bold als het pimpelpaars verven van je haar. Deze keer is het gemakkelijk, toegankelijk en vooral leuk voor iedereen! We hebben het namelijk over haaraccessoires in alle vormen en maten. Leuk om je extra op te dossen voor een feestje zonder dat je de volgende dag met gekke ogen op het werk verschijnt. Om je wat inspiratie te geven zetten wij hier de 6 leukste haar accessoires voor je op een rijtje.
2021-04-23

De scrunchie

De 90’s scrunchie is al lange tijd niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Deze elastiek heeft zo veel bekendheid gegenereerd dat ze tegenwoordig in alle soorten, maten, kleuren en patronen te verkrijgen zijn. Al heeft het gros van de meiden er al lang 20 in huis liggen en minimaal een om haar arm. Better save than sorry wanneer er een haardrama opduikt zeggen we dan maar.

Hair scarves

Super leuk, super trendy en ideaal om te combineren met je outfit. De hair scarve kun je op ontelbaar veel manieren dragen waardoor deze haaraccessoire geschikt is voor bijna elke haarstijl. Draag je hair scarve bijvoorbeeld om je knot of staart heen voor een subtielere look, of knoop hem over je losse haar voor een nonchalant strand gevoel. Combineer de kleur of print met je outfit of bikini en voilà, een super stijlvolle look.

Toch niet de look voor jou? Knoop je hair scarve dan om je tashendel heen als leuke accessoire. Dan heb je hem niet voor niets gekocht.

De haarband

Hello Gossip Girl, Blair Waldorf heeft een trend gezet! De haarband is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Je kunt gaan voor een zachte haarband welke enigszins wat wegheeft van de hair scarve (min de moeite om hem te knopen) of een fluwelen band om bij je nonchalante knot te steken.  

Haarspelden en haarclips

Hoe kitscheriger hoe beter. Haarclipjes zijn momenteel een echte rage en tellen bijna als waar verzamelobject. Denk zo aan spelden met glitters, parels, bloemen, patronen en letterlijk alle kleuren van de regenboog. Wees extra speels en combineer verschillende haarspelden met elkaar

Grote haarklem

Ideaal voor het warme weer is de grote haarklem, al hangt de benodigde grote wel af van jouw haarlengte. Deze klem wordt namelijk veel gebruikt om het haar op te steken en uit het gezicht te houden. De werking is vrij simpel! Je pakt je haar naar achter en draait het enkele keren om zichzelf. Vervolgens neem je het midden vast in je handen waarna je dit omhoog trekt. De grote haarklem zet je vervolgens over de onderkant van het geheel om zo je haar op zijn plek te houden voor een nonchalante maar toch nette look.

Linten en strikjes

Misschien wel de schattigste haaraccessoire van allemaal, linten en strikjes in je haar. Gebruik ze in een staart of wanneer je de helft van je haar naar achter opsteekt. Door je strik te matchen met je outfit krijg je een extra leuke look.

En? Krijg jij ook direct zin om je op te doffen met haar accessoires? Wij hebben er in ieder geval vast enkele ingeslagen!

Uw advertentie hier?