Leuke sieraden kopen of maken

Je weet misschien dat sieraden een look echt helemaal kunnen afmaken, en ook contrast kunnen creëren. Mocht je op zoek zijn naar leuke items voor je klanten, in de sieraden groothandel online kan je mooie sieraden kopen in verschillende stijlen. En als je echt iets unieks wilt bieden, kun je materialen inslaan om zelf unieke sieraden te maken.
2023-06-30

Wat voor sieraden zijn er

Je kunt kiezen uit diverse sieraden voor de zomer van 2023, zoals armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en sieraden voor je buik of enkel. Er zijn bepaalde trends die momenteel populair zijn. Ten eerste hebben ringen met grote edelstenen, geïnspireerd op de jaren 80, de voorkeur. Je kunt kiezen uit edelstenen die bij jouw passen. Amethist brengt rust, bergkristal reinigt je aura, rozenkwarts bevordert zelfacceptatie, rhodoniet helpt bij emotionele onrust en paniek, aquamarijn stimuleert optimisme, tolerantie en ontspanning, peridoot neutraliseert vergiften op alle niveaus (zoals jaloezie, woede, wrok, stress) en citrien vergroot zelfvertrouwen en houdt negatieve gedachten tegen. Ten tweede zien we vaker parels en zijn we op zoek naar grovere sieraden die imperfectie uitstralen. Daarnaast zijn oversized oorbellen erg geliefd. Qua kleuren zijn neonkleuren en felle tinten in de mode. Deze kun je combineren met je zomerse outfits. En heb je al eens een bralette gezien?

Met wat voor soort look draag je welk sieraad

Maar wellicht vraag je je af welk sieraad je bij welke outfit moet dragen. Hier zijn een aantal tips. Allereerst passen zilveren sieraden bij elke outfit. Ze zijn subtiel maar ook stijlvol, en geven je een casual uitstraling. Ze kunnen goed gecombineerd worden met kledingstukken in blauw, paars en groen. Daarnaast zijn diamanten sieraden perfect voor een chique look. Ze zijn elegant en luxueus. Je kunt ze combineren met een zwarte jurk of andere luxe kledingstukken. Je kunt ook overwegen om je zilveren sieraden te combineren met diamanten voor een geraffineerde uitstraling. Het is belangrijk om goed naar de gelegenheid te kijken bij het kiezen van je sieraad en het is beter om een statement piece te dragen in plaats van te veel sieraden tegelijkertijd. Wil je juist contrast creëren met je sieraden of je outfit verfijnen? Let daarop bij het maken van je keuze.

Zelf maken

Je kunt er ook voor kiezen om je sieraden zelf te maken. In dezelfde sieradenwinkel als eerder genoemd, kun je ook kralen, bedels, onderdelen en andere materialen vinden. Op deze manier kun je jouw sieraden op maat maken en bespaar je ook nog eens geld. Het stelt je in staat om een unieke stijl te ontwikkelen. Bovendien is het goedkoper. Je kunt ook kralen en andere materialen gebruiken om je kledingstukken te borduren, wat je look helemaal afmaakt.

Uw advertentie hier?