Comfy & sexy: De bralette

De bralette, je hebt er vast wel eens van gehoord. Niet alleen is deze versie van de bh een stuk comfortabeler, hij is ook nog eens erg sexy. De weggelaten padding zorgt ervoor dat je borsten in hun natuurlijke vorm hangen en de weggelaten beugel biedt ultiem comfort! Niet gek dus dat de bralette een ultiem fashion piece in de vrouwelijke garderobe is geworden. Daarbij duiken er ook steeds meer manieren op om de bralette te stylen als waar kledingstuk. Benieuwd hoe je dit doet? Check hier de looks!
2021-04-21

Draag je bralette ergens onder

Je bralette is perfect om onder een ander kledingstuk te dragen. Je kunt dit natuurlijk doen voor het comfort, maar ook voor dat beetje sex appeal. Benieuwd hoe? Nou dat doe je dus zo:

Onder een sheer top

Een sheer top is altijd moeilijk geweest om te combineren. Een bh was vaak net te terwijl een hemd het hele effect weghaalde. Dat is dus precies waar de bralette perfect op zijn plek komt. Kies voor een neutrale, of een bralette met kanten details. Zo heb je een leuk, speels effect zonder dat het te bloot wordt.

Onder een openvallende blouse

Wil je slechts delen van je bralette laten zien? Ga dan voor een mooie kanten bralette onder een openvallende blouse of een shirt met een lage hals. Kies hier voor een model dat goed aansluit op je kledingstuk, of met kanten versieringen. Zo zie je speels een randje langs je kleding afkomen zonder dat het de aandacht trekt.

Met een wijde trackingsuit

Hoewel de wijde trackingsuits er niet zijn om onze vormen te benadrukken kunnen we ze wel wat spicier maken. Zeker wanneer de top bestaat uit een vest of off shoulder gaat dit goed. Zo krijg je toch nog glimpsen van je mooie bralette maar verlies je niets van je gave outfit. Ik zou zelfs zeggen dat het de outfit perfect afmaakt.

Voor de echte daredevils, draag je bralette als volwaardige top

Voor wie niet vies is van showende skin kun je de bralette ook prima als volwaardige top dragen. Bijvoorbeeld onder een jack, maar ook los op een high waisted broek of rok. Vind je dit nu toch net iets te bloot? Ga dan voor een model met een bredere band, als een bustier. Zo is het toch net wat meer bedekt en doet het niets af van de outfit.

Of gewoon lekker onder een dikke trui

Ben jij echt iemand die gaat voor comfort, draag hem dan lekker onder je dikke truien. Het is niet altijd nodig dat de bralette een sexy feel geeft aan je outfit, je kunt je ook gewoon sexy voelen wanneer je deze draagt. Daarbij weten we een ding zeker, het is veel comfortabeler dan de basic beugel bh!

En? Hoe ga jij de bralette aankomend jaar stylen? Wij weten in ieder geval wel dat we enkele outfits graag eens willen proberen!

Uw advertentie hier?