Hoe maak je een goede outfit met trendkleuren?

De kleur spat ervan af! Het is dit herfst- en winterseizoen een trend om opvallende kleuren in je outfit te verwerken. Je combineert deze kleuren met rustige kleuren en kosmische tinten, zoals grijs, donkerblauw en zwart. Ook de metallic glans zie je veel terug in blouses, broeken en laarzen. Heb je interesse in een stoere oversized blazer of een warme coltrui? Of kan je een nieuwe damesbroek gebruiken? Laat je dan inspireren door onze fashion tips!
2023-10-18

Kies een opvallende kleur voor je broek, vest of jurk

Met een kleur als rood, violet of oranje heb je een echte eyecatcher. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fel rode lange jurk met lange mouwen of een ijsblauwe winterjas? Ook met kleuren als botergeel, chocolade bruin en groen doe je mee aan de laatste trends. Ben je een durfal, trek dan een outfit aan die volledig in één van deze kleuren is uitgevoerd. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor één item of accessoire in een kleur die eruit springt. Zo word je helemaal blij van een cyclaamkleurig wollen vest of een zilverkleurige metallic broek. Maak je look helemaal af met bijpassende make-up. De juiste make-up complimenteert je outfit!

Een outfit met een trendkleur

De modellen van de catwalks bieden veel inspiratie voor de silhouetten en kleuren van het seizoen. Voor jou zijn deze creaties waarschijnlijk nét wat over the top. Kies dan gewoon een trui, vest of blouse uit in de trendkleur die je leuk vindt en die past bij de kleur van je huid en haar. Ga als je blond of roodharig bent bijvoorbeeld voor een heldergroene blazer en combineer deze met Toni dames broeken in neutrale tinten. Heb je bruin of zwart haar, dan staat een oranje vest of een honingkleurige spencer erg mooi op een zwarte broek van dit merk. Dankzij de goede pasvorm en fijne materialen zitten Toni dames broeken heel comfortabel.

Kleding uitkiezen die bij je past

Vurige, vrolijke en levendige kleuren combineren met basiskleuren, zoals zwart, jeansblauw of lichte bruintinten, is helemaal van nu. Welke tinten en stijlen je daarbij uitkiest, is aan jou. Het is een goed idee om voor kledingstukken te gaan die multifunctioneel zijn en die je met steeds andere accessoires draagt tijdens je werk, een feest of een middagje shoppen. Voor deskundig advies over kleur en stijl kan je terecht bij Ter Horst van Geel een damesmodewinkel met diverse vestigingen in Nederland die veel persoonlijke aandacht geeft.
 

Uw advertentie hier?