De nieuwste make-uptrends voor dit seizoen

Met elk seizoen komen er nieuwe trends op het gebied van make-up. Of je nu een fan bent van natuurlijke make-up of van opvallende kleuren, er is voor elk wat wils. In deze blog zullen we de nieuwste make-uptrends voor dit seizoen bespreken, zodat je er trendy en stijlvol bij kunt lopen.
2023-07-03

Natuurlijke make-up

Natuurlijke make-up is al een tijdje populair en het lijkt erop dat het nog steeds een trend is die doorzet. Het idee achter natuurlijke make-up is om er fris en stralend uit te zien zonder dat het eruitziet alsof je veel make-up op hebt. De nadruk ligt op een gezonde huid en het benadrukken van je natuurlijke schoonheid. Om deze look te bereiken, kun je kiezen voor een lichte foundation of tinted moisturizer, een subtiele blush en een lippenbalsem met een licht kleurtje.

Gekleurde eyeliner

Gekleurde eyeliner is een trend die we steeds vaker zien op de catwalk en op social media. In plaats van de gebruikelijke zwarte eyeliner, kun je kiezen voor een kleur die past bij je outfit of oogkleur. Denk aan pastelkleuren zoals roze, lila en mintgroen of juist aan felle kleuren zoals blauw, geel en oranje. Deze trend is perfect voor als je een keer iets anders wilt proberen en je ogen wilt laten opvallen.

Glitter

Glitter is een trend die we de afgelopen jaren steeds vaker terugzien in de make-upwereld. Dit seizoen kun je helemaal losgaan met glitter op je ogen, lippen en zelfs op je wangen. Je kunt kiezen voor subtiele glitters of juist voor opvallende glitters in felle kleuren. Deze trend is perfect voor een feestje of festival, maar kan ook prima overdag worden gedragen als je het subtiel houdt.

Glossy lippen

Glossy lippen zijn terug van weggeweest en zijn een trend die we veel zien dit seizoen. In plaats van matte lippen, kun je kiezen voor een lipgloss met een hoogglans finish. Deze trend is perfect voor als je een natuurlijke make-uplook wilt creëren en je lippen wilt laten opvallen. Je kunt kiezen voor een transparante lipgloss of juist voor een kleurtje zoals roze, rood of oranje.

Statement wenkbrauwen

Statement wenkbrauwen zijn een trend die we al een tijdje zien, maar die nog steeds populair is. Het idee is om je wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te houden, maar wel op te vallen. Dit kun je doen door je wenkbrauwen in te vullen met een wenkbrauwpotlood of -poeder en ze vervolgens te borstelen met een wenkbrauwgel. Je kunt kiezen voor een subtiele look of juist voor opvallende wenkbrauwen in een donkere kleur.

Uw advertentie hier?