Fashionable voor de dag met de items van Steve Madden apparel

Na 30 jaar tijd staat Steve Madden nog altijd aan de top met zijn schoenimperium. Echter komt hij nu met iets totaal nieuws op de proppen zetten, namelijk: Steve Madden Apparel. De designer waagt zich aan een nieuwe wereld en geloof ons, hij slaat direct een succes. Benieuwd wat je mag verwachten van deze collectie? We lopen de collectie met je door!
2021-03-30


De kledingcollectie

Relaxoutfits zijn helemaal hot and happening en Steve Madden weet daar heel mooi op in te spelen met zijn nieuwe kledinglijn. Hij gaat namelijk voor een lijn met vrije tijds outfit welke binnen- en buitenshuis fashionable zijn. Hiermee trekt hij zichzelf los van zijn schoenenimperium en weet hij de perfecte uitbreiding te realiseren. De outfits zijn niet alleen comfortabel maar ook ideaal te combineren. Het kleurenpalet bestaat uit millennial lila, tijdloos zwart en army green. Hoewel zijn schoenencollecties nog altijd eerste plaats blijven zijn wij maar al te blij dat hij deze stap heeft genomen.

De items

Om je een kleine sneek peak te geven lichten we hier vast enkele items voor je toe.

IBomb

Het bomberjack is mogelijk wel het gaafste item uit de collectie van Steve Madden Apparel. Het bomberjack komt in alle collectiekleuren en past perfect bij de matchende leggings. Daarbij biedt het een ideale outfit om in te sporten of joggen maar je kunt er ook prima thuis in relaxen. De afwerking is metallic met een glanzende stof.

Isport

De Isport items bestaan uit een sport BH en een matchende sport legging of biker short. Deze zijn zwart en daardoor prima te combineren met de bomerjacks uit de collectie. Zo kun je direct een hele outfit scoren.

Icomfy

De IComfy set heeft meer weg van een lounge outfit. De stof glimt minder en de fit is oversized. Het vest valt cropped en de broek high waist. Je kunt hem momenteel alleen nog kopen in het zwart. Op de achterkant is wel duidelijk te zien dat je een item van Steve Madden draagt.

Verder zijn er nog andere items te vinden voor cover-up, joggen of chillen. De lijn blijkt zeker goed ingericht en bevat alle items die een vrije tijds kledinglijn anno 2021 moet hebben.

Uw advertentie hier?