Hot topic

Alles dat hot and happening is in de modewereld, maar dan verzameld op een plek. Denk aan versassende collabs, nieuwe kledinglijnen of gossip over je favo influencers. Zodra de buzz ontstaat lees je het hier in de hot topic sectie van I Love Mode. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
30-03-2021 Fashionable voor de dag met de items van Steve Madden Apparel Na 30 jaar tijd staat Steve Madden nog altijd aan de top met zijn schoenimperium. Echter komt hij nu met iets totaal nieuws op de proppen zetten, namelijk: Steve Madden Apparel. De designer waagt zich aan een nieuwe wereld en geloof ons, hij slaa[...]
12-03-2021 Collab van het jaar: Justin Bieber X Crocs with Drew Wie had het ooit verwacht, de Crocs are making a comeback! En niemand minder dan Justin Bieber heeft dit voor elkaar gekregen. Na de mega succesvolle lancering van zijn eerste collectie (welke uitverkocht binnen anderhalf uur) staat er een tweede[...]

Collabs

Anno 2021 komen er steeds meer collabs online. Of het nu gaat om je favo designer of welbeken de winkelketens als de H&M en Primarkt. Collabs leven nu meer dan ooit te voren. Samen met artiesten, modellen en acteurs worden er gave collecties online gezet. Zo kun jij dus rondlopen in dat gave T-shirt van Shawn Mendes X H&M, de (niet zo) hippe Crocs van Justin Bieber of een gave Playboy sweater van Missguided. Houd een oogje in het zijl voor de tofste collabs en wees er als eerste bij!

Nieuwe collecties

De nieuwe Zomercollectie van Gucci of Nikkie Plessen haar eerste beauty lijn. Alle gave, nieuwe collecties worden hier vermeld. Zo weet jij precies wanneer je jouw favo collectie kunt shoppen én wat je ervan kunt verwachten.

Gossip

De hotste buzz rondom celebs, influencers en fashion/tv shows. Op I Love Mode lees je als eerste de spraakmakendste gossip. Of dit nu gaat om de sappigste break ups, nieuws over de royals of een recap van rode loper events. Alle buzz vind je hier.