Maak je eigen tinted moisturizer

De zomer komt er weer aan dus een lekker bruin kleurtje mag niet missen. Gelukkig kunnen we de natuur heel makkelijk een handje helpen door zelf een tinted moisturizer te maken, en het is ook nog eens super simpel. Benieuwd hoe jij die ‘no make-up look’ gemakkelijk en budget vriendelijk bereikt? Lees hieronder ons stappenplan!
2021-06-11

Wat heb je nodig?

– Moisturizer
– Foundation
– Illuminizer

Stap 1.

Start met het toevoegen van gelijke delen moisturizer en foundation. Dit kun je doen in een mengschaaltje of een ander soort bakje. Begin met slechts een paar druppels om te voorkomen dat je teveel maakt, dat  is natuurlijk zonde. Heb je een lege make-up container om je tinted moisturizer straks in te bewaren? Dan kun je natuurlijk direct een stuk meer maken.

Stap 2.

Meng nu de twee producten goed door elkaar heen tot dat de kleur consistent is. Wil je het geheel wat lichter maken? Ga dan voor meer moisturizer. Moet de kleur juist donkerder? Dan kun je weer wat extra foundation toevoegen. Ga zo door tot je de juiste kleur hebt bereikt.

Stap 3.

Nu je de juiste kleur bereikt hebt voeg je een druppel illuminizer toe. Dit zorgt ervoor dat je een mooie tint en glow krijgt.

Stap 4.

Kies voor je favoriete tool om je base mee aan te brengen. Dit kan een make-up kwast zijn of juist een beautyblender. Het gaat erom dat je jouw mengsel goed kan verdelen tot een mooie finish.

En? Ga jij dit ook een keer proberen? Wij gaan in ieder geval voor die summer glow!

Uw advertentie hier?