Collab van het jaar: Justin Bieber X Crocs with Drew

Wie had het ooit verwacht, de Crocs are making a comeback! En niemand minder dan Justin Bieber heeft dit voor elkaar gekregen. Na de mega succesvolle lancering van zijn eerste collectie (welke uitverkocht binnen anderhalf uur) staat er een tweede release klaar. Ben jij benieuwd naar alle ins en outs rondom dit topic? Wij geven je een volledige update mocht je iets gemist hebben.
2021-03-12

Dit is er de laatste jaren gebeurd met de (in)famous Crocs

Het is begrijpelijk dat je je afvraagt wat er wel niet is gebeurd met de Crocs. Waar de een ze graag in het vuur wil gooien zweert de ander er juist bij. Deze schoen, origineel bestemd als bootschoen, was een waar fenomeen in 2001 (ja, echt). Al heeft het merk ook andere items als laarzen, slippers en normale schoenen uitgebracht. De welbekende Crocs waren altijd naar eigen wens te versieren met de Jibbitz. Denk maar aan alle bloemetjes, bliksemschichten en hartjes die je vroeger hebt gekocht!

Hoewel iedereen leek te denken dat de Crocs richting ondergang gingen is niets minder waar. Vechtend naar de top is Crocs al enkele samenwerkingen aangegaan met beroemdheden. Denk aan Bad Bunny, Post Malone en nu dus Justin Bieber voor de tweede keer! Wie had dat nu ooit gedacht.

Justin Bieber loves Crocs

Waarom vraag je je misschien af? Nou, zelf is de artiest groot fan van de Crocs, het leek hem enorm gaaf om zijn eigen style te kunnen ontwerpen. Niet gek dus dat hij als inspiratie zijn eigen fashion merk ‘Drew Style’ heeft gekozen voor beide edits. Naar eigen zeggen heeft hij de Croc zelf, alsook de bijkomende Jibbitz, gemaakt om te matchen met zijn ‘goede vibes en relaxte style’. Nou klinkt best wel promissing!

Nieuwe release Justin Bieber Crocs

Gezien het grote succes van zijn eerste edit, een paar gele crocs met 8 Jibbitz, lijkt Justin   het nog een stapje verder te willen tillen met een tweede release. Deze keer designed de popster een geheel nieuw paar Crocs. Met een lavendelkleur, 8 nieuwe Jibbitz én een paar matchende Drew House sokken. In de hoop het denderende succes van de schoen naar een nog hoger level te tillen.

Wanneer gaan de Crocs van Justin Bieber in de verkoop?

Ben jij enthousiast en bemachtig je het liefst zelf ook een paar? Zet je dan maar schrap. Op 16 maart gaat de lavendelkleurige Croc van Justin in de verkoop voor een hele 70 dollar! De schoen is te kopen op de officiële website van Crocs of van Justins Drew House. Maar wees snel voordat je langs het net vist!

En? Vechten de Crocs hun weg ook weer terug naar jouw kledingkast? Of is de schoen voor eeuwig afgeschreven? Wij weten het in ieder geval wel!

Check hier de fotocredits!

Uw advertentie hier?