Zo style je die gave cowboy boots

De cowboy boots zijn helemaal on trend tegenwoordig. Of je ze nu draagt onder een paar shorts, een leuk jurkje of bij gave jeans, de cowboy boot geeft een stoere touch aan elke outfit. Ze kunnen daardoor ook een erg leuke toevoeging zijn aan je zomer garderobe. Benieuwd hoe wij de cowboy boot het liefst stylen? Je leest het hier!
2021-03-17

1. Kies een paar gave cowboy boots

Hier kun je lekker losgaan. Wat voor cowboy boots vind je het leukst? Er zijn veel exemplaren op de markt tegenwoordig. Ga je voor een witte laars? Of liever classic bruin?  Maar ook kun je kiezen voor een iets wat ingezakte versie welke tegenwoordig helemaal hip is. The choise is yours.

2. Shorts all the way

Om de hoge, iet wat warme laarzen wat uit te balanceren op een zomerdag style je deze met je favoriete jeans short. Het liefst een destroyed versie om bij de nonchalante look te blijven.

3. Ga voor een basic cropped top

Het liefst in een simpele kleur als wit of zwart. Maar houd jij van knalkleuren? Experimenteer dan wat en zie welke kleur het best staat bij je nieuwe boots.

4. Een jack om het af te maken

Als het koud wordt kun je niet zonder jack natuurlijk. Een oversized spijkerjack in dezelfde kleur als je boots moet het geheel samen brengen. En is het te heet voor een jack? Dan knoop je deze nonchalant om je middel! Heb je hem toch nog bij mocht het kouder worden.

Uw advertentie hier?