Trends

Houd jij de nieuwste trends nauwlettend in de gaten op het gebied van Fashion en Beauty? Dan is de trendpage van I Love Mode your place to be. Met de laatste ins- en outs en de snelste trend alerts weet jij er altijd fashionable bij te lopen. Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste looks en zie de trends door het hele jaar heen. Check regelmatig in en wees er zeker van dat je niets mist.
01-06-2021 Trend alert: Het tennisrokje is back Lekker sportief de zomer door. Dit jaar kan het in het oh zo leuke tennisrokje! Misschien heb je het tennisrokje a.k.a. plooirokje al gezien bij je favo influencer of celeb Nikkie Plessen. Hij duikt steeds vaker op en we are loving it! Met exempl[...]
17-03-2021 Zo style je die gave cowboy boots De cowboy boots zijn helemaal on trend tegenwoordig. Of je ze nu draagt onder een paar shorts, een leuk jurkje of bij gave jeans, de cowboy boot geeft een stoere touch aan elke outfit. Ze kunnen daardoor ook een erg leuke toevoeging zijn aan je z[...]

Fashion trends

Als echte fashionista wil jij natuurlijk niets missen. Denk zo eens aan het tennisrokje, of de vele 90’s items die een comeback maken. Zo refereren bekende merken als Dolce & Gabanna, Guess en Mochino terug naar deze tijd, maar ook winkelketens als H&M, Bershka, Zara en Monki gooien alle items in de strijd. Hierdoor is er voor elk budget een geschikt fashion item te vinden, zonder dat je mispakt.

Accessoire trends

Niet alleen modetrends komen en gaan. Ook onze favoriete accessoires worden bepaald door het grote gross aan celebs en influencers. Herken je het mini handtasje nog? Of Kylie Jenners tigh high doorschijnende laarzen? Hoewel sommige items niet bepaald weggelegd zijn  voor comfort nog handigheid zijn er ook veel leuke accessoire trends geweest door de jaren heen. Denk zo aan de fanny pack, dad sneakers of bucket hats.

Beauty trends

De trends op het gebied van beauty zijn iet wat stabieler dan bovenstaande. Wel vinden er verschuivingen plaats in de ‘norm’ door de jaren heen. Zo werd er in 2016 nog gekozen voor 10 lagen make-up om die matte finish te krijgen terwijl de ‘no make-up’ make-up look nu helemaal hot is. Maar ook matte lipstift heeft zich ingeruild voor een glossy finish.