Perfect fit: Dé badmode voor jouw figuur

Aloha, de zomer staat weer voor de deur! Na lange wintermaanden, weinig zon en veel regen springen we massaal een gat in de lucht bij de eerste zonnestraal. En dat betekent….. Precies! Tijd om nieuwe bikini’s aan te schaffen! Maar wat voor bikini of badpak is nu écht flatterend voor jouw figuur? Je wilt natuurlijk wel je sterke punten highlighten wanneer je lekker ligt te zonnebaden langs dat groepje leuke mannen! Onze stijlgids helpt je daarom met het uitzoeken van de perfecte bikini/badpak voor jouw silhouet. Laat je vooral inspireren en geniet van de mooie zomermaanden.
2021-05-07

Bikini/badpak voor zandloper figuur

Ben jij gezegend met een zandloper figuur? Lucky you! In de westerse cultuur wordt dit namelijk gezien als hét ideale figuur omdat het lichaam precies in evenwicht is. Met jou smalle taille en volle rondingen staan vrijwel alle bikini’s en badpakken jou fantastisch! Wil je toch je pluspunten extra accentueren? Ga dan voor een bikinitop in triangel of haltermodel. Liever een badpak? Ga dan voor een middenweg zoals de monokini! Dit is eigenlijk een bikini maar dan middels een speelse weg aan elkaar verbonden. Dit geeft een sexy look en laat je curves zeker tot hun recht komen.

Bikini/badpak voor atletisch figuur

Beschik jij over een atletische bouw als echte powervrouw? Geef je figuur dan wat meer rondingen wanneer je de keuze maakt voor een nieuwe bikini of badpak. Ga bij een bikini voor een smal broekje met strikjes om je billen te liften en combineer dit met een sexy haltertop. Voel jij je juist comfortabeler in een badpak? Ga dan voor een lekker opvallende print of speelse toevoegingen als strikjes en ruffles. Voor het atletische figuur geld namelijk echt More is More!

Bikini/badpak voor rond figuur

Ben jij volumineus van boven met een paar mooie lange benen er onder? Dan heb jij hoogstwaarschijnlijk het appelfiguur. Omdat dames met het appelfiguur vaak geen duidelijke taille hebben is het verstandig om te kiezen voor een hoog uitgesneden of high-waist bikinibroekje. Hiermee creëer je niet alleen een taille, je accentueert ook direct je lange benen! Het broekje kun je combineren met een mooie bandeau bikini met bandjes, hierdoor leg je de nadruk niet direct op je volle borsten. Ben je toch op zoek naar wat extra bedekking? Badpakken met plooien rond het middel geven een duidelijke illusie van een zichtbare taille, maar ook tankini’s (Een tanktop welke je buik bedekt i.c.m. een los broekje) kun jij goed rocken!


Bikini/badpak voor driehoekig figuur

Het figuur dat het meest voorkomt in Nederland is het driehoekig figuur, ook wel het peer figuur genoemd. Kenmerkend voor dit figuur zijn de volle benen en billen in combinatie met een slank bovenlichaam en een platte buik. Om jouw lichaam in evenwicht te brengen leg je de nadruk dus op jouw bovenlichaam. Dit doe je gemakkelijk middels een bandeau- of halter bikinitop in een felle print. Houd het broekje vooral rustig en simpel, een high waisted model is het best en vestigt de aandacht juist op je Middel. Dit kun jij zeker hebben met jouw platte buik!


En onthoud, het belangrijkste blijft altijd dat jij jezelf comfortabel voelt in de bikini die jij draagt. Elk lichaam is namelijk een bikini lichaam.

Uw advertentie hier?