Met een stoere look de lente in

De winter is officieel voorbij al lijkt dat er nog niet echt op met de weersomstandigheden. Het is subjectief, maar na de winter komt een van de heerlijkste seizoenen namelijk de lente! Iedereen, waaronder alle dieren, gaat weer lekker naar buiten en daar hoort natuurlijk ook weer een verfrissende look bij met kleding die in de stijgende temperaturen goed meegaat én fashionable is. Wat zijn de trends voor de komende tijd en hoe passen jij en je kledingkast zich hierop aan? Dat lees je in dit artikel.
2023-03-24

Grote keuze aan kleding

Er zijn tegenwoordig zo veel merken, modetrends, stijlen, en winkels om in je beslissing mee te nemen wanneer het aankomt op het kiezen van een nieuw outfit. Een losse broek, een simpel shirtje hier en daar, dat komt ook voor wanneer het bij je huidige outfits past, maar een echt outfit samenstellen is een vak apart. Om dit te doen let je op de kleuren, patronen, stijlen, en alles moet ook bij dezelfde weersomstandigheden te dragen zijn. Een dikke trui bij een korte broek is natuurlijk geen doen. Om in de termen van de trend te blijven, beginnen we met wat er deze lente nou echt een go is.

De trends van komende lente

In vele bladen zoals de Elle kun je al veel vinden over dé trends van 2023. Het valt op dat ten opzichte van vorige jaren de mode opvallender is geworden dan ooit. Punk, Moulin Rouge, Golden hour, en gelukkig nog overvloed aan denim zijn veel terugkomende facetten. Niet altijd pak je uit en niet elke stijl past bij elke persoon. Daarom zou een nonchalante stijl zoals die van moscow waarbij je een stoere identiteit en vrouwelijke touch bewaart een goede aanvulling zijn voor elke kledingkast in dit aankomende seizoen. Kleuren zoals groen, beige, en roodoranje achtige tinten welke je ook in het bos met de vallende bladeren terugvindt, zijn ook verkozen tot dé trendkleuren voor het voorjaar en zomer van 2023. Maar welke kleding zoek je hier op uit?

Passende en stijlvolle lentekleding

In de winter wil je wat warms aan. In de zomer iets met wat blote delen. De lente zit net tussen deze seizoenen in en in Nederland blijft dit wisselvallig. Daarom is een combinatie van cashmere, pure wol, en katoen een fit waarbij je voor elke twist in het weer wel wat hebt. Loszittende kleding, oversized jassen, neutrale kleuren, en doorschijnenede materialen doen het vooral goed bij dergelijke kleding. Qua schoenen zijn sleehakken, teenslippers, satijnen schoenen, en ballerina’s een goede toevoeging. Hoe je het ook went of keert, in het jaar 2023 kun je eigenlijk niet veel fout doen. Het is steeds meer een ding geworden om je eigen stijl te volgen, ondanks de modetrends die goede tips kunnen geven. Je eigen identiteit opbouwen en je daar op kleden is een gegeven in Nederland geworden. Een goed passend merk van Nederlandse bodem voor het typische Nederlandse lenteweer is moscow waarvan een groot assortiment te vinden is bij bijvoorbeeld Jeroen Beekman. Weet jij al wat je gaat dragen deze lente? Of heb je na deze eerste lentedagen je inspiratie al volledig benut?  

Uw advertentie hier?