Mannenmode trends

Altijd trendy voor de dag komen? Steeds meer mannen worden modebewuster en willen zich volgens de laatste trends kleden. Van een sportieve of casual uitstraling tot full glam. Er is elk seizoen weer een gehele nieuwe collectie voor mannen waarmee de kledingkast gevuld kan worden. Maar wat zijn de laatste trends op mannenmode gebied? Wij vertellen je er meer over.
2021-06-06

Chino broek

De chino is een populaire broek onder heren. De comfortabele fit van een jeans en de stijlvolle uitstraling van een pantalon, maken dat een chino zowel casual als zakelijk kan worden gedragen, zowel in de winter als de zomer. Door de enorme variatie aan chino broeken is er altijd een chino die past bij jouw stijl.

Less is more

Geen overdreven grote jassen of opvallende kleuren, een trend die helemaal terug is voor mannen is minimalisme. Zo is het dragen van zwart op zwart heel geliefd. Deze zwarte look kun je combineren met kleurrijke looks, want ook kleuren blijven komende winter een trend. Ben je bang dat jij je te saai kleedt? Het is een kwestie van de juiste mannenkleding bij elkaar zoeken die neutraal zijn maar samen uit het oog springen.

Oversized kleding

Goed nieuws voor degene die graag kleding in een grotere maat wil dragen. Oversized kleding is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen een trend. Een wijde blouse, wijde broekspijpen of een loszittend pak, het mag dit jaar allemaal! Om je lichaam te accentueren is het aan te raden één oversized kledingitem aan te trekken en deze te combineren met een kledingstuk die past bij je eigen maat.

Uw advertentie hier?