Lopen op hakken, zo verzacht je de pijn

Haal jij de femme fatale ook het liefst in je naar boven met een sexy jurk en een prachtig paar naaldhakken? Of het nu voor een avondje uit of een dag op kantoor is, met een goed paar hakken voelen we ons allemaal beter. Maar… dan moet je er wel op weten te lopen! Als een Bambi op ijs door de straten gaan is natuurlijk niet zo hot als we graag willen zijn. Daarom geven wij jou vandaag dé tip om jouw voeten te verlichten van de pijn wanneer jij je favoriete naaldhakken weer uit de kast trekt. En ja, het is heel simpel!
2021-06-05

Dé hack om pijnvrij op hakken te lopen

Het enige dat je nodig hebt is tape, that’s it! Je kunt gaan voor sporttape, fashiontape of zelfs een hechtpleister mocht je die in huis hebben. Deze tape plak je om je derde en vierde teen (denk plek van de middelvinger en ringvinger) maar let wel op dat je jouw tenen niet te strak in de tape zet. Dan wordt het mogelijk weer een tikkie oncomfortabel en laat dat nou juist zijn wat we tegen willen gaan!

Waarom dit helpt vraag je je af? Nou, de tape zorgt ervoor dat een zenuw splitst in je voet, en dat is blijkbaar de boosdoener tijdens jouw nachtelijke stapavonden. De constante druk op deze plek zorgt ervoor dat de zenuw te belast is en daardoor pijn gaat doen. De tape zorgt er juist voor dat deze druk weer afneemt.

Tenen tapen in open schoenen

Deze hack voor het lopen op hakken is natuurlijk niet foolproof. Wanneer je je tenen tapet in open schoenen zie je dit helaas zitten. Wat je zou kunnen doen is hele smalle tape kopen in een kleur dicht bij je huid.

Extra tip!

Heb je schoenen gekocht zonder plateau? Grote kans dat je elk kiezeltje of oneffenheid voelt in de straat onder jouw voeten. Auw… niet erg fijn. Gelukkig kun je tegenwoordig gemakkelijk een kussentje van gel kopen om jouw wandeling wat gemakkelijker te maken. Deze kussentjes verlichten de druk van je voet, bieden een zachte ondergrond en zijn vaak niet eens te zien.

Had jij al ooit van deze tip gehoord? Of heb je hem misschien al uitgeprobeerd? Wij plannen in ieder geval direct weer een stapavondje in om de hack eens een goede testronde te geven.

Uw advertentie hier?