Het shopwalhalla: Westfield Mall of the Netherlands

Je hebt vast gehoord van het mega winkelcentrum dat onlangs geopend is bij Den Haag: Westfield Mall of the Netherlands. Dit giga shopping center is de droom van elke vrouw. Met een oppervlakte van 117.000 vierkante meter en maar liefst 280 winkels en restaurants is het een waar shopping paradijs. Hoewel de grote opening tijdens Corona niet ideaal was is het centrum een waar succes. Wij vertellen je wat je kunt verwachten als je een tripje naar dit winkelcentrum nog op je to do lijstje hebt staan!
2021-05-26

Het winkelaanbod van Westfield Mall

Als grootste winkelcentrum van Nederland biedt Westfield Mall een erg gevarieerde shopping day. Je kunt er namelijk terecht voor populaire winkelketens, bekende merken, interieuritems en reisbureaus. Maar ook shops als de Albert Heijn, Action en Xenos zijn aanwezig. Alle winkels zijn geopend van 10.00 uur ‘s ochtends tot maar liefst 20.00 uur ‘s avonds. Om een beeld te geven van het grootse winkelaanbod noemen we er enkelen:

– Zara                                                    
- Nike
- Stradivarius
– Bershka
– New Yorker
– Guess
– Jack & Jones
- Pandora
– Scotch & Soda
– AMac

Het Eet Theater in Westfield Mall

Bij een dagje shoppen hoort gewoonweg ook een lekkere hap om te eten. Of dit nu uitgebreid dineren is, een snelle hap of een heerlijke lunch, Westfield Mall biedt een gevarieerd aanbod binnen het Eet Theater. Zelfs voor mensen die niet komen shoppen zou het Eet Theater een aantrekkelijke locatie moeten zijn. Zo kan een hap eten gecombineerd worden met verschillende activiteiten en heeft het gehele Eet Theater een openingstijd tot 11.00 uur voor 7 dagen per week. Hoewel de pandemie de opening nog niet toe heeft gelaten komt het nu wel erg dichtbij. Wij geven je in ieder geval vast een voorproefje van wat je mag verwachten van deze enorme foodhall.

– McDonald's
– YoYo Fresh Tea Bar
– Toko Bali (Indonesisch)
– MR. Greek (Grieks)
– Jabugo | Bar Iberico (Spaans)

Andere activiteiten

Het Eet Theater van Westfield Mall is niet alleen bedoeld voor de hongerige onder ons. Er zijn namelijk ook enkele activiteiten welke zich bevinden binnen het Eet Theater. Westfield Mall is namelijk niet ingericht tot standaard winkelcentrum maar tot echt dagje uit. Met maar liefst elf bioscoopzalen, een arcadehal, bowlingbaan, minigolfbaan en bar beschikt het over een veelzijdig aanbod. Luister je liever naar leuke deuntjes of kijk je een gave sportwedstrijd? Zelfs dat is mogelijk. In combinatie met een hapje, drankje en shoppingspree. Wij weten niet of we aan één dag wel genoeg hebben om de gehele Westfield Mall eens goed te bekijken!

Uw advertentie hier?