De nageltrends van 2023 

Elk seizoen komen er nieuwe trends, meestal op het gebied van fashion of make-up. Maar de laatste tijd zien we ook veel trends als het om onze nagels gaat. Nailart is helemaal een ding! Of je nu biab, acryl, poly gel of gellak laat zetten. Op alle soorten nagels zien we de nailart terug.  Als je de trends van 2023 ziet wil je gelijk een afspraak maken en de mooiste ontwerpen op je nagels zetten. Van aura nagels tot parels: dit zijn de trends als het om nagels gaat. 
2023-10-06

Clean girl 

Deze trend gaat al een tijdje rond. Niet alleen op het gebied van nagels maar ook in de trends van make-up, kleding en verzorging. Het wordt vaak ook de quiet luxury trend genoemd. Door middel van simpel en schoon straal je een bepaalde luxe uit. Bij deze nageltrend moet je denken aan korte ronde nagels met een nude kleur op de nagels. Je kan deze nude kleur net iets specialer maken met een french. 

Metallic 

We hebben al veel metallic trends gezien. In de make-up zagen we het terug in de oogschaduw en in de mode zagen we het vaak terug in metallic broeken. Bij de nagels zagen we metallic veel terugkomen in de glazed donut. Nu gaan we een stapje verder. We gaan voor 3D designs van metallic. Je kan denken aan een nude kleur onderop en daarop een design van een ster. Als dat je iets te heftig wordt, kun je ook voor een simpele lijn gaan. 

Airbrush

Aura nails zijn een andere benaming voor de airbrush nails. Deze nailart is helemaal in! Door meerdere kleuren nagellak op je nagels te spuiten krijg je een airbrush effect op je nagels. Vaak is het spuiten van nagellak schadelijk. Maar niet getreurd, er is een oplossing. Je kan hetzelfde effect ook bereiken met een sponsje. 

Parels

Helemaal gek van parels? Dan is deze trend echt iets voor jou. Ga voor een milky kleur waar je de parels effortless in kan verwerken. Je kan voor kleine details gaan of juist helemaal uitpakken. Deze trend liet ons denken aan zeemeerminnen. Alsof je nagels in de zee thuis horen! 

Chrome 

De laatste trend in het rijtje alweer, de chrome nagels. We zagen deze eerst alleen op witte of nude nagels, maar we gaan het steeds meer zien in uitgesproken kleuren. Chrome op bruin is nu helemaal het! De herfstige kleur krijgt een extra boost door de chrome. Voor de kerst kun je er bijvoorbeeld rood onder doen. De perfecte kerst en Oud en Nieuw nagels. 

Dit zijn de nageltrends van 2023. Je hoeft dus nu nooit meer zonder inspiratie naar je nagel afspraak. Je kan afwisselen tussen deze trends, ga de ene keer voor chrome en de andere keer voor parels. Je kan de trends ook met elkaar combineren. Als je de parel set leuk vindt, maar er net iets aan toevoegen, kun je er chrome overheen doen. Dit geeft nog meer glans aan je super mooie set. Wees creatief of geef je nagelstyliste creatieve vrijheid. De perfecte set nagels maken je outfit echt af! 

Uw advertentie hier?