De beste manieren om een trenchcoat te dragen

Een trenchcoat is een tijdloos kledingstuk dat altijd in de mode zal blijven. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als formeel gedragen kan worden. In deze blog zullen we de beste manieren bespreken om een trenchcoat te dragen, zodat je er trendy en stijlvol uitziet.
2023-08-04

Combineer met een jeans en een t-shirt

Een trenchcoat kan heel goed gecombineerd worden met een jeans en een t-shirt voor een casual look. Kies voor een lichte trenchcoat voor een frisse uitstraling en combineer het met een donkere jeans en een basic t-shirt. Maak de outfit af met een paar sneakers of enkellaarsjes.

Draag het over een jurk

Een trenchcoat kan ook heel goed gedragen worden over een jurk voor een formele look. Kies voor een trenchcoat in een neutrale kleur zoals beige, zwart of navy en combineer het met een mooie jurk. Kies voor een jurk in een contrasterende kleur of patroon om het interessanter te maken. Maak de outfit af met een paar pumps of enkellaarsjes.

Combineer met een broekpak

Een trenchcoat kan ook heel goed gedragen worden over een broekpak voor een chique en zakelijke look. Kies voor een trenchcoat in een neutrale kleur en combineer het met een broekpak in dezelfde kleur. Maak de outfit af met een paar pumps en een mooie tas.

Combineer met een rok

Een trenchcoat kan ook heel goed gedragen worden over een rok voor een vrouwelijke look. Kies voor een trenchcoat in een neutrale kleur en combineer het met een rok in een contrasterende kleur of patroon. Kies voor een A-lijn rok om de nadruk te leggen op de taille. Maak de outfit af met een paar enkellaarsjes of pumps.

Accessoires toevoegen

Accessoires kunnen een trenchcoat helemaal afmaken. Kies voor een mooie sjaal, een statement ketting of een paar opvallende oorbellen om het interessanter te maken. Een riem kan ook een goede optie zijn om je taille te benadrukken en de trenchcoat wat meer vorm te geven.

Kies de juiste schoenen

De juiste schoenen kunnen een trenchcoat helemaal afmaken. Kies voor een paar enkellaarsjes of pumps voor een chique en zakelijke look. Als je het wat meer casual wilt maken, kun je kiezen voor een paar sneakers of ballerina's. Het is belangrijk om te kiezen voor schoenen die passen bij de stijl van de trenchcoat en de rest van de outfit.

Experimenteer met verschillende stijlen

Een trenchcoat kan op verschillende manieren worden gedragen, dus experimenteer met verschillende stijlen om te ontdekken wat bij jou past. Probeer bijvoorbeeld een trenchcoat in een opvallende kleur of kies voor een trenchcoat met een opvallend patroon. Het is belangrijk om te kiezen voor een trenchcoat die bij jouw lichaamstype past en waar jij je comfortabel in voelt.

Uw advertentie hier?