Dé zonnebrillen shape voor jouw gezicht

Misschien wel een van de kenmerkendste items voor de zomer is de zonnebril. Niet alleen beschermt deze leuke accessoire je ogen tegen de zon, hij is ook nog eens erg modieus! Tenminste… Als je de juiste zonnebrillen shape voor jouw gezicht hebt gevonden. Gelukkig zijn wij er om jou een handje te helpen, met onze tips ga jij gegarandeerd stralend de zomer tegemoet.
2021-05-21

Zonnebrillen voor een hartvormig gezicht

Bij een hartvormige gezichtsvorm is het breedste gebied rond je slaap terwijl zowel je kin als je haarlijn erg puntig zijn. Een weerborstel is dan ook erg normaal bij een hartvormig gezicht. Kies daarom voor een zachte zonnebril waarvan het montuur deels wegblendt in je gezicht.

Aanraders
– De pilotenbril
– Een randloze bril
– Verschillende cat-eye modellen

Zonnebrillen voor een rond gezicht

Een rond gezicht is vaak gemakkelijk te herkennen. Met het breedste punt op de wangen en een zachte, niet gedefinieerde omlijsting van het gezicht kijkt de ronde gezichtsvorm vaak erg vriendelijk. Kies bij een zonnebril daarom juist voor hoekige en brede monturen om het zachte uit te balanceren. Gelukkig heb je veel stijlen om uit te kunne kiezen!

Aanraders
– Vierkante zonnebrillen
– Ovale zonnebrillen
– Rechthoekige zonnebrillen
– Brede zonnebrillen

Zonnebrillen voor een ovaal gezicht

Beschik jij over een ovaal gezicht? Lucky you! Bijna alle zonnebrillen staan jou namelijk super. Kijk dus lekker zelf waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Zonnebrillen voor een langwerpig gezicht

Bij een langwerpig gezicht is de lengte langer dan de breedte van je gezicht. Je mag dan ook net even wat meer lengte verwachten dan bij een ovaal gezicht. Daarom dat je bij de keuze voor een zonnebril je de focus wil leggen op het breder maken van je gezichtsvorm. In tegenstelling tot de meeste andere zonnebrillen is een oversized bril ideaal.

Aanraders
– Vierkante brillen
– Cat-eye brillen
– Oversized brillen

Zonnebrillen voor een vierkant gezicht

Met een brede kaaklijn, hoog voorhoofd en smalle kin ben je gezegend met het de vierkante gezichtsvorm. Bij een vierkant gezicht willen we graag de strakke lijnen in het gezicht wat zachter laten ogen. Daarom is een zonnebril met ronde of deels ronde vorm aan te raden.

Aanraders
– De pilotenbril
– Ronde zonnebrillen
– Half afgeronde zonnebrillen


En? Droeg jij altijd jouw perfect fit? Of ga je nu shoppen voor een nieuwe zonnebril? Het belangrijkst is natuurlijk dat jij je zonnebril leuk vindt en dat deze past bij jouw stijl.

Begint jouw zomer ook al tijdens de voorpret van het shoppen voor een zonnebril? Wij zijn in ieder geval helemaal summer ready!

 

Uw advertentie hier?