Badjassen als modeartikel voor heren en dames

Als een kledingstuk zich in de afgelopen tientallen jaren heeft ontwikkeld als een mode artikel is het wel de badjas. De jassen voor zowel dames als heren zijn van een simpel gebruiksvoorwerp echte designartikelen geworden. Dat is logisch, want wie er overdag tiptop uitziet in modieuze kleding wil dat ook als hij of zij ‘s avonds na een bad lekker gaat ontspannen in huis. Vooral als je nog bezoek verwacht is het prettig als je in je badjas iemand in stijl kunt ontvangen. Tegelijk is het comfort dat door badjassen wordt geboden sterk verbeterd door een slimme materiaalkeus. Wij hebben de laatste trends voor je bekeken.
2022-04-25

Katoen, badstof of fleece

Wie op zoek is naar een badjas heren heeft de keus uit diverse materialen. Als je het belangrijk vindt dat de badjas veel vocht op kan nemen kies je voor een badjas van katoen. Vooral in de zomer is zo’n badjas fijn. Als je een badjas zoekt die lekker zacht aanvoelt is velours een optie. Ook velours heeft katoen als grondstof, maar het is heel kort afgeschoren en voelt daardoor fluweelzacht aan. Wie zijn badjas mee wil nemen naar een sauna of op vakantie kan het beste een badstof badjas kiezen. Mannen die lekker warm weg willen kruipen in de badjas kiezen voor fleece.

Badjas mode voor dames

Badjassen dames zijn nog veel meer aan mode onderhevig als die voor heren. Bij de heren wordt er vooral gevarieerd in kleuren en materialen, maar bij de modellen voor dames speelt ook de vorm van de badjas en de uitvoering een rol. Wie het fijn vindt om de haren na een douche of bad langzaam te laten opdrogen kiest voor een badjas met capuchon. Daar kun je je helemaal in terugtrekken en blijf je lekker warm. Als je een badjas meeneemt naar een sauna is het belangrijk dat je er leuk uitziet. In dat geval kies je voor een meer modieuze badjas, bijvoorbeeld een chique kimono.

Uw advertentie hier?